SEWA STAREX DI JOHOR BAHRU

Selamat datang ke perkhidmatan sewa Starex JB Kitacar! Bersedia untuk memulakan perjalanan anda dengan gaya dan keselesaan dengan Hyundai Starex, lambang kemewahan dengan ruang yang luas

Sama ada anda merancang percutian bersama keluarga, urusan perniagaan, atau pengembaraan dengan rakan-rakan, kenderaan Hyundai Starex kami bersedia untuk memenuhi keperluan anda. Anda boleh memandu dengan yakin di seluruh Malaysia. Nikmati perkhidmatan yang istimewa bersama kami sambil mewujudkan kenangan yang tak terlupa. Mulakan pengembaraan anda hari ini dengan sewa Hyundai Starex kami!

MPV 11 tempat duduk luas dan selesa

starex seats

Reka bentuk dalaman yang luas dengan ruang kaki yang mencukupi untuk keselesaan. Selain itu terdapat monitor bumbung untuk hiburan, membolehkan penumpang menonton filem atau kandungan multimedia semasa perjalanan. 

Harga Starex Sewa JB

1-2 Hari

* 1 Hari RM350
* 2 Hari RM680

3-4 Hari

* 3 Hari RM990
* 4 Hari RM1280

5-7 Hari

* 5 Hari RM1550
* 6 Hari RM1800
* 7 Hari RM2030

 

Jangan lepaskan peluang untuk menikmati keselesaan dan prestij Hyundai Starex. Hubungi kami sekarang untuk membuat tempahan atau untuk sebarang pertanyaan. Kami berbesar hati untuk menyediakan perkhidmatan terbaik agar pengalaman perjalanan anda lancar dan memuaskan. Terima kasih kerana memilih kami sebagai rakan perjalanan anda yang setia. Selamat mengembara dan selamat sampai ke destinasi anda bersama Hyundai Starex!

Pengalaman Starex Sewa JB

Ingin mendapatkan anggaran kos minyak untuk sampai ke destinasi anda? isikan maklumat dibawah dan kami akan hantar melalui email.